Získejte 10% slevu nad 1807 Kč, Kód kupónu: FOTBAL

Domácí Dres Arsenal 2018-19 komentáře

Posted By on Friday 24th August 2018

Před 3 měsíci, Arsenal 2018-19 sezóna, tým oznámil nový domov dres. Fotbalové Dresy Arsenal levně fanoušků tuto touhu vyhrát, nekonečný pláč a fandit týmu, když krev vášně, klub je nejlepší výkon vpřed, je impuls Londýně, zopakoval po Emirates Stadium, neklid v hlavách hráčů, motivovat Pokračují dál a čelí nové sezoně.


„We Are The Arsenal“ téma dokonale vyjadřuje pocit sounáležitosti k celosvětové příznivců a hráčů Arsenalu. Fanoušci hrají důležitou roli v celkovém výkonu týmu a její smysl pro identitu, bez ohledu na jejich umístění, tyto odkazy jsou v důsledku jejich přítomnost se stává skutečností.


2018/19 Arsenal Jersey podrobnosti o některé světlé skvrny: puls vzor v celém regionu hrudníku, zasahující dovnitř manžety klasické bílé, ponožky a ozdobného opět echo. Červený pruhovaný míč přes vrchol bílých kalhot, na přední straně bílé ponožky, ponožky s červenými volánky objeví černá puma logo. Dětský dres Arsenal 18/19 Celkový míchání světle a tmavě červené směsi, jako hlavní téma, na tmavě červenou barvu kombinovat nejen v celé historii Arsenalu, také se objevil v dnešním Arsenal znak.


Levné Dětské Fotbalové Dresy hráči a integrace, přispět nejlepšího hráče ve stavu zvěře. Těšíme se na skvělý výkon Arsenalu v nové sezóně!



Write a comment

Your email address will not published!
Note: HTML is not translated!

Tags: Fotbalové Dresy Arsenal levně, Dětský dres Arsenal 18/19, Levné Dětské Fotbalové Dresy