Získejte 10% slevu nad 1807 Kč, Kód kupónu: FOTBAL

Analýza Alternativní Dres Manchester United 2018-19

Posted By on Monday 20th August 2018

Před třemi měsíci představil Manchester United nový třetí dres týmu v sezóně 2018-19. Nový Fotbalové Dresy Manchester United levně byl inspirován 50. výročí klubového vítězství. Manchester United je také první anglický míč, který vyhrál šampionát v této soutěži. tým.


Dres je vytištěn s fotbalovým vzorem a odvážnou tmavě modrou barvou, inspirovaný královským modrým dresem noseným Manchester United ve finále Evropského poháru v roce 1968. V této hře Manchester United porazil Benfica na stadionu Wembley ve 4-1 přesčasu a poprvé se dostal na vrchol ME. Zlatá dekorace na klubovém odznaku v novém dresu je poctou k vítězství ve finále evropských mistrů mistrů před 50 lety. Můžete také koupit Dětský dres Manchester United 18/19 za své dítě jako dárek!


Je skvělé, že můžeme oslavit 50. výročí klubu v mistrovství Evropy mistrů. Toto Fotbalové Dresy pro děti představuje důležitý moment pro Manchester United. Tento dres je vyroben z recyklovaných materiálů, které přitahují pozornost lidí k otázkám životního prostředí. Všichni fanoušci Manchester United se budou líbit tomuto tričku!






Write a comment

Your email address will not published!
Note: HTML is not translated!